White Label løsninger

Tilbyd din "egen" forsikring

I dag er det vigtigere end nogensinde, at kunne differentiere sig i kampen om kunderne. Dette gælder i særlig høj grad brancher, der er præget af intens konkurrence på produkternes pris og funktionalitet. 

Derfor vil virksomheders succes i stigende grad afhænge af evnen til at skabe præference for de ekstra services kunden får ved at handler hos dig... og til det formål er en individuel forsikringsløsning et rigtig godt produkt!
Forsikringen fungerer som et loyalitets-program, der skaber præference, fastholder kunderne og øger indtjeningen.


reparationer er altid en streg i regningen!

Selvom dine produkter er af høj kvalitet sker der desværre ofte fejl og uheld som garantien ikke dækker... og det er sjældent billigt.
Derfor giver det god mening at tilbyde en forsikring, der sikrer dine kunder størst mulig tryghed og et højt serviceniveau. 
Det skaber præference, gør reparationer til en positiv oplevelse og styrker helt generelt jeres konkurrenceevne... både på kort og på langt sigt. 

Med over 25 års erfaring
ved vi hvad der forventes af samarbejdet... både med hensyn til pris, markedsføring og implementering af et forsikringskoncept. 

BLIV PARTNER - Ring 70 210 410

Lad os tale samme om hvordan vi udvikler et unikt forsikringskoncept til din virksomhed!  
Vi har stor erfaring med løsninger til detailkæder, webshops, producenter og distributører... særligt til IT- og mobil branchen.